25.000Ft felett ingyenes szállítás!           Házhozszállítás  1890FT          Csomagpont    1090Ft          Személyes átvétel Budapest V. kerület  INGYENES!

Kérdésed van? Hívj minket! +36205449198

Ügyfélszolgálat Hétfőtől-Péntekig 10:00-17:00

Hello @kidsandbeesbaby!

Takaró vagy hálózsák?

Kids&Bees
Kids&Bees
2019.10.13 22:21

Takaró vagy hálózsák?


A hideg beköszöntével előkerülnek a meleg  ruhadarabok , sálak , sapkák, csemeténket próbáljuk rétegesen öltöztetni főleg egy egy hosszabb séta alkalmával.

Na de mi a helyzet az éjszakákkal?

Akkor most takaró vagy hálózsák?

 

Takaró vagy hálózsák?


A hideg beköszöntével előkerülnek a meleg  ruhadarabok , sálak , sapkák, csemeténket próbáljuk rétegesen öltöztetni főleg egy egy hosszabb séta alkalmával.

Na de mi a helyzet az éjszakákkal?

Akkor most takaró vagy hálózsák?

Ez mindig hatalmas dilemma és nem állítjuk minden bizonyossággal, hogy a legjobb választás a hálózsák, hiszen minden gyerek más, de közel s távol a legpraktikusabb, főleg ha gyermekünk egy igazi örökmozgó és álmában vagy százszor fordul át maga körül. Ugye láttunk már ilyen csodát?

Nem hagyhatjuk, hogy kilógjanak azok az ennivaló tappancsok! :)

Nagyon sok szempontot kell figyelembe vennünk a választáskor, jó lenne kézhez kapni a megoldást, de csalódást kell okoznunk, ez nem így lesz, szükség lesz egy kis időre, mire kitapasztaljuk mi a legjobb, de adunk pár támpontot, ami tuti hasznos lesz.

Fontos szempont az életkor, mennyire mozgékony, lerúgja-e magáról a takarót vagy sem, mennyire fűtjük a szobáját, arról nem is beszélve, hogy minden para mami látja lelki szemei előtt, ahogy babája a nagy éjszakai forgolódás közepette a fejére húzza a takaróját. És nem alaptalan a félelem!

A legideálisabb, ha a szoba kb 21-22 fokos, ez tökéletes egy nagy alváshoz.

Ha bizonytalanok vagyunk abban, hogy babánk tényleg nem fázik, ellenőrizzük a tarkója hőmérsékletét, ha az kellemesen meleg, megnyugodhatunk, minden rendben.(a végtagok ennek ellenére lehetnek kicsit hidegek)

Sok álláspontot meghallgattunk már,  szakemberekét, tapasztalt mamikét és azt kell mondjam hogy 1 éves kor alatt a legpraktikusabb és legjobb választás a  zárt babahálózsák, amit már a legkisebb  méretben is beszerezhetünk.

És hogy milyen is a jó hálózsák?                                                                

Nyári éjszakákon egy lenge muszlin hálózsák tökéletes, viszont hűvös éjszakákon jól jön, ha van egy extra bélés, ami melegen tartja babánkat.

Alá egy body vagy rugdalózó, hosszú vagy rövid ujjú, évszaktól függően.

Ha babánk fázós, próbáljuk meg több réteget adni a hálózsák alá.

Legyen könnyen nyitható, zárható, ezt egy hosszú cipzárral, patenttal pikk pakk megoldjuk, így az éjszakai pelenkázás sem fog ki rajtunk. Így nem kell felébresztenünk legédesebb álmából.

A legjobb, ha ujjatlan, kezecskéi szabadon vannak. Méretet és fazont jól válasszunk, legyen a lábacskáknak is mozgásterük.

És ha még csinos is a kiszemelt darab, az már csak hab a tortán.

A Kids&Bees hálózsákjai így született meg. Próbáltunk eleget tenni minden elvárásnak.

Zsákjaink őszi-téli, tavaszi- nyári kivitelben egyaránt készülnek.

Megkerestük a legpuhább , bababarát anyagokat, Oeko-Tex minősítésű béléssel láttuk el őket és azt  kell hogy mondjam, saját tervezésű textiljeink igazán csinossá varázsolják őket.

0-tól 24 hónapos korig mindenki megtalálja a legmegfelelőbb darabot.

Kérdésetek lenne? Vagy megosztanátok velünk a ti tapasztalatotokat?

Írjatok nekünk bátran!